O nama

Tko smo?

The Nails je salon koji, osim usluga manikure i nail arta, nudi i usluge maderoterapije. Prepustite se u naše stručne ruke s povjerenjem! Garancija za vrhunsku i profesionalnu uslugu su brojne edukacije i usavršavanja kod najboljih stručnjaka. O zadovoljstvu najviše govore recenzije naših klijentica.

Naša misija

Naša misija je učiniti iskustvo u našem salonu bezbrižnim i učiniti naše klijente sretnima, opuštenima i zadovoljnima. Ponekad je zaista teško pronaći trenutak za sebe, zato smo se potrudili da kod nas imate jednostavno i ležerno iskustvo od prvog kontakta!

Jednostavno naručivanje

Nudimo vam jedinstveno iskustvo, od naručivanja do samog kraja boravka u našem salonu. Naručite se jednim klikom putem interneta, u bilo koje doba dana ili noći, bez suvišnih telefonskih poziva ili mailova! Uštedite vrijeme i lakše uskladite vaš termin s ostalim obavezama.

Besplatno parkirno mjesto

Ispred salona je osigurano besplatno parkirno mjesto, ne morate biti pod stresom ili kasniti jer ne možete naći parking.

Ugodan ambijent i dobrodošlica

Provedite dragocjeno vrijeme za sebe u predivno uređenom prostoru, s pomno osmišljenim detaljima koji odišu luksuzom i elegancijom. Dočekat ćemo vas s osmjehom na licu uz kavu, čaj ili drugi omiljeni napitak i snackove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kvalitetni materijali

Koristimo vrhunske materijale koji osiguravaju kvalitetne i dugotrajne rezultate. Higijena je naš imperativ, stoga su standardi jako visoki, za svaku klijenticu koristimo zasebne rašpice, a ostali alati i prostor se redovito čiste i dezinficiraju.

Šećer na kraju

Naš je cilj ostvariti dugoročno povjerenje i zadovoljstvo i zato vam darujemo mali poklon kao znak naše zahvalnosti. Naša najveća sreća su naše vjerne klijentice i sve one koje će to postati i želimo da znate da nam je stalo do svake od vas!

POKLON KARTICA

Želite iznenaditi mamu, sestru, prijateljicu ili dragu osobu novim noktima ili masažom, poklon kartica je idealno rješenje! Svaka žena će biti zahvalna za ovakav znak pažnje, a poklon sigurno neće skupljati prašinu.

NARUČITE SE
Imate pitanja za nas ili nas želite kontaktirati?