Maderoterapija

Maderoterapija je masažna tehnika drvenim oklagijama koja učinkovito uništava, tj. smanjuje naslage celulita, zateže kožu, uklanja toksine, potiče limfnu drenažu, opušta mišiće i oslobađa od stresa te oblikuje tijelo.

Rezultati su vidljivi nakon svakog tretmana, ali su individualni i ovise o stanju kože, stupnju celulita, količini nakupljene vode i toksina u tijelu. Rezultati mogu biti još bolji promjenom prehrane, unošenjem dovoljne količine vode, te uvođenjem lagane tjelovježbe tijekom dolazaka na tretmane. Tretman se ne preporuča trudnicama te osobama s proširenim venama i problemima s cirkulacijom.

Ukoliko niste sigurni je li ovo pravi tretman za vas, konzultirajte se s našom stručnom djelatnicom koja će vam dati bolji uvid u tretman i preporuku prilagođenu vašim potrebama.

NARUČITE SE

POKLON KARTICA

Želite iznenaditi mamu, sestru, prijateljicu ili dragu osobu novim noktima ili masažom, poklon kartica je idealno rješenje! Svaka žena će biti zahvalna za ovakav znak pažnje, a poklon sigurno neće skupljati prašinu.

NARUČITE SE
Imate pitanja za nas ili nas želite kontaktirati?